‘Min far’ Folketeatret 20.9. 2016

Kun tegning. Claus Seidel har tegnet Anette Støvelbæk og Ole Thestrup i Folketeatrets rørende og tragiske komedie 'Min far', der skal spille både på landsturné og på Hippodromen i København.

folketeatret-dk-min-far-19-9-2016Claus Seidel har tegnet Anette Støvelbæk og Ole Thestrup i Florian Zellers ‘Min far’, Folketeatrets tournéforestilling, som har premiere i Viborg torsdag 22. september. Forestillingen kommer senere til København, hvor den bliver spillet på Hippodromen fra 18. november til 3. december.

‘Min far’ er kun anmeldt med Seidels tegning, fordi jeg som oversætter af stykket er inhabil i vurdering af det færdige resultat.

gregersDH.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast captcha *