‘Det Ny Kgl. Teater sæson 2017/18 , Skuespilhuset 6.6. 2017

Momentum-skuespillerne leger personalerevy i Skuespilhuset. Et CPH Stage Arrangement.

Ingen pressebilleder endnu

GLAD

PJANK

Momentum-skuespillerne leger personalerevy i Skuespilhuset. Et CPH Stage arrangement.

Instruktion: Henrik Grimbäck. Scenografi: Ida Grarup Nielsen og David Gehrt.
Medvirkende: Katrine Leth, Nicklas Søderberg Lundstrøm, Tobias Shaw og Nanna Cecilie Bang.

’Det Ny Kgl. Teaters sæson 2017/18’ præsenteret af Odense-teatret Momentum i Skuespilhuset. Varighed; 90 min. Spiller også onsdag 7.6.

***

HER kan vi så komme med til Teater Momentums personalerevy.
Eller hvad vi skal kalde det show, Momentum viser i Skuespilhuset denne aften og igen onsdag aften. Momentum, det odenseanske teaterlivs frække dreng i Odenses Ny Vestergade, hvor det ligger i ske med Den Fynske Opera.
Personalerevy. Eller afslutningsfest oven på en sæson, hvor vittigheden har været at kalde sig Det Ny Kgl. Teater, og lave fis med nogle af Det Kgl.s highlight-stykker i sæsonen 2016-17. bl.a. ’Helligtrekongersaften’, som vi anmeldte vi i januar. Den var ikke kedelig.
Skuespillerne har selv haft det så skægt med sæsonen, at de har svært ved at stoppe, så nu har de møvet sig ind på Skuespilhuset i COPStage-regi med deres ’personalerevy’, der veloplagt prøver at bilde os ind, at joken fortsætter næste sæson. Vel gør den ej. Men idéen er god nok til en revy nu og her.
Revyens program oplister titlerne til næste sæsons forestillinger på Det Kgl. og så kan publikum række en finger i vejret og sige: Spil ’Othello’ eller ’Tove, Tove, Tove’ eller ’Riget’, ’Den kroniske uskyld’, ’Røde Orm’ eller hvad der nu er på det kgl. repertoire.
De fire skuespillere er med på den værste, improviserer, pjatter, synger som gale og får publikum med, roder bevidst rundt i, hvem der er hvem i ’Othello’ og lokker et par publikummer på scenen for at figurere som hovedpersoner i ’Scener fra et ægteskab’.
Skuespillerne er Nanna Cecilie Bang, Katrine Leth, Nicklas Søderberg Lundstrøm og Tobias Shaw, som dermed sætter et overstadigt punktum for Momentum-sæsonen, der har været formuleret af den svenske instruktør Henrik Grimbäck.
Teater Momentums program for næste sæson ligger fremme i foyeren, et katalog på størrelse med Kraks vejviser – gæstespil, egenproduktioner, koncerter, danseforestillinger, artist talks, poetry slam etc. Der er gang i det hjørne af Odense, og det skal såmænd nok også ende med en revy på CPHstage næste år.

gregersDH.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast captcha *