Caroline Henderson (Interv.del: Min far) Børsen 6.-8.1. 2012 s. 41 Interv.

MIN FAR VAR AMERIKANSK JAZZMUSIKER

 
RUDY Henderson var en amerikansk jazzmusiker, der mødte Carolines mor i Stockholm i begyndelsen af 1960’erne. Han spillede ofte i København i samme periode og hørte til den bølge af jazzmusikere, der gjorde jazzklub Montmartre i Store Regnegade verdensberømt.  
Da Caroline i slutningen af 80’erne efter skilsmissen fra sin første mand fik en lejlighed i Store Regnegade og fortalte det i telefonen til sin far i U.S.A., udbrød han spontant: ’No!…You live in Big Raining Street!!’.
Caroline holdt kontakten med sin far indtil hans død i 2005, 79 år gammel.
Hans død dengang har hun en mærkelig erindring om.

”En nat kunne jeg ikke sove,” fortæller hun. ”Jeg satte mig og skrev en sangtekst. Det var ’New Day’. Da jeg var færdig, syntes jeg den handlede om mig og min far. Om vores forhold. Der står ikke ’far’ nogen steder. Men det handler om ham. Om tiden, der løber fra os. Om at ønske en ny start  – ‘All I want is a new day’…”
Næste morgen ringede min bror og fortalte, at vores far var sovet ind samme nat.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast captcha *